Showmenu

Showmenu serveres før udvalgte arrangementer – se mere på de enkelte forestillinger eller kontakt Café Sven Dalsgaard for mere information.

Showmenu forår 2018

Forret på tallerken
Rejecocktail ”classique” med cocktaildressing og sprød chip

Fra buffet serveres:
Helstegt oksefilet med syltet peber
Lammekølle med rosmarin og hvidløg
Smørstegte kartofler med persille
Ceasar salat med parmesan og croutoner
Græsk salat med oliven
Sauteret forårsgrønt

Dessert
Pære ”Belle Helene” med crumble og vanillecreme
Chokobrownie med frugtsalat

Pris kr. 284

Showmenu efterår 2018

Forret på tallerken
Varmrøget laks med krydderurter og muslinger på salatbund med safran-aioli

Fra buffet serveres:
Helstegt kalvefilet med sennepsglaseret spidsbryst. Hertil små gulerødder, skalotteløg og bønner
To slags salater, små kartofler i rosemarin og estragon-peberrods-creme

Dessert
Fragilite med nougatcreme, friske bær og hindbærpure

Pris kr. 284

Showmenu forår 2019

Forret på tallerken
Skiver af røget, honningbagt andebryst på salat med mascarponecreme og saltede nødder

Hovedret – serveres fra buffet
Ungkvæg og chilimarineret skinke.
Hertil blomkålssalat, forårssalat, små kartofler med grønt, kraftig rødvinssauce og smørsauteret grønt

Dessert – serveres fra buffet
Tiramisu med ristede nødder, Baileys-creme og frisk frugt

Pris kr. 284