Showmenu

Showmenu serveres før udvalgte arrangementer – se mere på de enkelte forestillinger eller kontakt Café Sven Dalsgaard for mere information.

Showmenu efterår 2019

Forret på tallerken
Trio af dampet, røget og ristet fisk fra auktionen med krydderurtesalat

Hovedret – serveres fra buffet
Filet af ungkvæg og chilimarineret skinke med ovnbagte grøntsager
Tomatsalat og bulgursalat med persille og rødløg
Hertil en kraftig pebersky og små kartofler

Dessert – serveres fra buffet
Trifli af langtidsbagte blommer i rørsukker og rom med mascarponecreme og frugtsalat

Pris kr. 284

Showmenu forår 2020

Forret på tallerken
Skaldyr med mango/chilisalsa og tigerrejer på spyd i hummercreme

Hovedret – serveres fra buffet
Helstegt oksefilet med peber og braiseret unghane med basilikumtapenade
Nye kartofler i krydderurter, blomkålssalat med karse og nødder, forårssalat med asparges og tranebær, braiseret spidskål i urter og smør
Hertil en kraftig sky af stegene

Dessert – serveres fra buffet
Creme brulé og rabarber med makroner og vanillecreme

Kr. 284