Catering til jeres fest

Café Sven Dalsgaard leverer også mad ud af huset til fester, firmareceptioner og lignende. Med mere end 30 års erfaring er vi garanter for, at festmiddagen bliver i absolut topklasse!

Vi kan levere mad til jeres arrangement helt efter jeres ønsker. I kan fx vælge at sammensætte en 3-retters middag med forret, hovedret, dessert og evt. ost. Se mulighederne for Café Sven Dalsgaards stjernemiddag på denne PDF, og husk at kontakte os, hvis I har specifikke ønsker.

En anden mulighed kunne være en buffet, der passer lige nøjagtigt til jeres type fest. Vi tilbyder som udgangspunkt tre forskellige muligheder: Tapasbuffet, Backstagebuffet og Festbuffet. Alle buffeterne samt priser, levering m.v. er samlet i ét overblik på denne PDF.

Uanset hvad I vælger, er alle retter anrettet og klar til servering. I kan hente maden på Værket eller vi kan levere det hos jer (læs mere om levering på arkene).

Ring og hør nærmere på T: 86 40 80 88 eller send os en mail. Vi glæder os til at finde den helt rigtige løsning til jeres arrangement!

Med venlig hilsen
Jørgen Øst-Jacobsen | Café Sven Dalsgaard