Information om covid-19 m.m.

Senest opdateret 31. januar 2022

Seneste nyt

Pr. 1. februar 2022 er der ikke længere nogen restriktioner, når du besøger os – vi glæder os til at byde dig velkommen til en masse gode stunder på Værket og Turbinen!

Værkets Tryghedsgaranti:

Store oplevelser – ingen risiko

For Værket er det vigtigt, at der ikke er nogen risiko forbundet med at handle hos os.

Skulle et af den kommende sæsons arrangementer blive flyttet til en ny dato eller aflyst, kan du trygt regne med, at Værket altid refunderer det fulde beløb inklusiv billetgebyret – så du med ro i sindet kan handle dine næste, store oplevelser hos os.

Værket forbeholder sig retten til at omfordele pladser i vores sale, hvis det skulle blive nødvendigt.

Alle kunder, der har købt billetter online, vil automatisk få pengene refunderet til det betalingskort, hvormed billetterne er købt, hvis et arrangement skulle blive aflyst.

De kunder, der ikke har købt billetter online, kan selvfølgelig også få pengene tilbage. Det kan de på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at indlevere dine billetter i Værkets billetsalg på Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C inden for de anviste åbningstider.

Hvis et arrangement bliver flyttet, og du er forhindret i at deltage på den nye dato, tilbyder vi også at refundere dit billetkøb – det kan ske på én af ovenstående måder.

Flere arrangementer kan blive berørt – og vi kontakter billetkøbere direkte, hvis der er ny info – og holder vores hjemmeside opdateret.

Kontakt

Kontakt Værket

Generel åbningstid

Værkets billetsalg er åbent alle dage kl. 11-18. Kontakt billetsalget på billet@vaerket.dk eller 89 13 51 10.