Alt om Vinyl

Onsdag 26. februar 2020

Glæd dig til et foredrag om vinylpladens comeback af musik-nørd og vinylentusiast Søren Genefke. Han har skrevet den ultimative guide-bog, 'Alt om Vinyl', og i Loungen kommer han hele pladen rundt,

Få ting er så genkendelige som en stor, rund vinylplade. Lakskiverne har gjort comeback i musikelskernes reolplads i en tid, hvor musikkens måleenhed er streams på Spotify. Vinylnørd Søren Genefke har skrevet den ultimative guide til vinylpladens comeback med titlen ’Alt om Vinyl’. Bogen er fuld af nørdede, tekniske detaljer og betingelsesløs kærlighed til musikformatet – krydret med interviews med samlere og entusiaster.

I Turbinens Lounge kan du møde Søren Genefke, når han i foredraget ’Alt om Vinyl’ dykker ned i rillerne og kommer hele pladen rundt.

Dyk med Turbinen ned i musikhistorien
‘Alt om Vinyl’ er et af forårets fascinerende foredrag på Turbinen, hvor vi går i dybden med musikhistorien sammen med musikjournalister og -eksperter, der har taget skridtet fra fan til fortæller.
I Loungens bløde lædermøbler kan du nyde en drink, mens du lader dig underholde og uddanne med myterne og rockhistorien i musikalske foredrag for de nysgerrige lyttere.

Se alle forårets foredrag her.