Vinden i piletræerne

Lørdag 8. oktober 2022

Glæd dig til at møde de elskede karakterer Muldvarp, Mosegris, Grævling og Tudse, når de drager ud på eventyr i Teater Next’s musikalske familieforestilling.

Teater Next præsenterer den fantastiske og tidløse fortælling om venskab, loyalitet, åbenhed og tolerance i en helt ny musikalsk teaterforestilling for børn fra fem år og deres familier. Forestillingen er bearbejdet og instrueret af Christian Bergman, som blandt andre stod bag Teater Next’s prisvindende og anmelderroste ’Den Lille Prins’.

I forestillingen forlader Muldvarp sit ensomme, mørke hjem og finder sammen med den venlige Mosegris, der lever i brinken ved den store flod. Mosegris lærer ham bl.a. om Vildskoven og de farer, der lurer i den. Deres ven Tudse er ikke særlig eftertænksom, ret så egoistisk og meget fascineret af biler i høj fart – så fascineret, at han ikke forstår de konsekvenser som biler i høj fart har. Udover at Tudse er tæt på at slå sig selv og andre ihjel, skubber han alle væk med sin arrogance og lever i uønsket ensomhed. Muldvarp og Mosegris begiver sig ind i Vildskoven for at rådføre sig med den mystiske Grævling. Sammen sætter de sig for at hjælpe deres ven!

Holdet bag

Bearbejdelse og iscenesættelse: Christian Bergman.
Medvirkende: Sara Line Møller Olsen, Peder Holm Johansen m.fl.
Musik: Christian Dahlberg.
Scenografi og kostumer: Kirsten Brink
Lysdesign: Anders Leth Jensen.