Den ultimative forbrydelse – drabet

Få billetter
Mandag 15. februar 2021

Foredraget med drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl udskydes på grund af corona - til mandag 15. februar 2021.

Dine billetter er automatisk gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.
Skulle du være forhindret i at deltage i den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur – helt frem til og med 14. september 2020 – på følgende måder:

• Send dine billetter via e-mail til billet@vaerket.dk – husk at medsende kontooplysninger. Så snart, vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

• Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem.

Vær opmærksom på, at Værkets billetsalg har særlige åbningstider i øjeblikket. Frem til mandag 31. august er der åbent mandage, onsdage og fredage fra 11.00-14.00.
Se mere om åbningstider her. 

Vi beklager generne, dette måtte medføre.

Værket – på vegne af Tikko.
_

Tilsammen har de to drabsefterforskere Ove Dahl og Kurt Kragh mere end 67 års erfaring med opklaring af drabssager, og de er blandt de mest respekterede efterforskere herhjemme. Deres arbejde har givet dem et unikt og indgående kendskab til nogle af de mest opsigtsvækkende drab i Danmark. Nu deler de detaljerne med publikum. Også det, der ikke fandt vej til avissiderne.

Ta’ med de to drabseksperter på en rejse ind i de mest markante drabssager i nyere tid som sagerne om Amagermanden, Stewardessedrabet og Sonay-drabet, der i sin tid trak store overskrifter. Kurt Kragh og Ove Dahl tager også publikum med ind i hovedet på drabsmændene og fortæller om de motiver, der typisk ligger bag et drab. Og hvad der får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse – at tage et andet liv.

Kurt Kragh – har i alt været i politiet i 37 år, hvor han brugte 27 af dem som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Kurt var efterforskningsleder af en række af de mest markante drabssager i Danmark og udland.

Ove Dahl – kan bryste sig med 40 års erfaring i politikorpset – de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi. Ligesom Kurt Kragh er han forfatter til flere bøger om efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de har arbejdet på.