Den ultimative forbrydelse – drabet

Tirsdag 28. september 2021

Tilsammen har de to drabsefterforskere Ove Dahl og Kurt Kragh mere end 67 års erfaring med opklaring af drabssager, og de er blandt de mest respekterede efterforskere herhjemme. Deres arbejde har givet dem et unikt og indgående kendskab til nogle af de mest opsigtsvækkende drab i Danmark. Nu deler de detaljerne med publikum. Også det, der ikke fandt vej til avissiderne.

Ta’ med de to drabseksperter på en rejse ind i de mest markante drabssager i nyere tid som sagerne om Amagermanden, Stewardessedrabet og Sonay-drabet, der i sin tid trak store overskrifter. Kurt Kragh og Ove Dahl tager også publikum med ind i hovedet på drabsmændene og fortæller om de motiver, der typisk ligger bag et drab. Og hvad der får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse – at tage et andet liv.

Kurt Kragh – har i alt været i politiet i 37 år, hvor han brugte 27 af dem som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Kurt var efterforskningsleder af en række af de mest markante drabssager i Danmark og udland.

Ove Dahl – kan bryste sig med 40 års erfaring i politikorpset – de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi. Ligesom Kurt Kragh er han forfatter til flere bøger om efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de har arbejdet på.