Uffe Steen / Michael Bladt Duo

Live i Loungen
Onsdag 20. november 2019

Ta' med de to vanvittigt dygtige jazz-musikanter Uffe Steen og Michael Bladt ned i et dybt dyk i jazzens uendelige repertoire sammen med originale kompositioner fra den sjældne duo.

Guitarist Uffe Steen og saxofonist Michael Bladt har for længst fundet fælles fodslag i en række forskellige bands, men det er kun blevet til en enkelt optræden som duo under Aarhus Jazz Festival. Det laver de to musikere nu om på, når de til efteråret omdanner Turbinens Lounge til lækker jazzklub for en aften, når duoen præsenterer både originale kompositioner og tager et dybt dyk ned i jazzens uendelige repertoire.

Uffe Steen har i mange år efterhånden udmærket sig som en af landets bedste guitarister, og improvisationsmusikeren bevæger sig ofte inden for genrene jazz og blues. Spillestilen er unik og fuld af indlevelse, og måske også derfor er Uffe Steen anerkendt i både ind- og udland som en kompetent musiker, og i 2017 og 2018 hev han Live Prisen hjem ved Danish Music Awards Blues – første år som solist, andet år som en del af Shades of Blue.

Michael Bladt fik sin første saxofon, da han var 13 år gammel, og instrumentet har fulgt ham trofast lige siden. Han har spillet sammen med et utal af bands og solister som: Radioens Big Band, Lukas Graham, Poul Krebs, amerikanske John Scofield og mange flere. Michael Bladt har vundet priser for sit saxofonspil og lige siden 1998 har han undervist andre i saxofon og musikterori ved Aarhus Musikskole og Det Jydske Musikkonservatorium.

Loungen lægger op til masser af Jazz-kræs for kendere – og almindeligt nysgerrige – med Uffe Steen & Michael Bladt Duo.