Udstilling med Mathias Iversen fra Bifrost Kunstskole

Tirsdag 2. maj. 2023 - torsdag 1. jun. 2023

Mathias Iversen (født 1992) har været elev på FOF’s kunstskole Bifrost siden 2013. Bifrost er en kunstskole for personer med specielle behov. Skolen udtaler blandt andet om Mathias:

Vi kunne med det samme fornemme, at Mathias er meget talentfuld, selv om han var meget ung, da han begyndte på skolen. Mathias har en usædvanlig rig fantasi og opfinder hele universer befolket af unikke figurer, som han tegner sirligt op med tuschpen. Han arbejder mest med tuschpen på papir, men har også lavet nogle meget spændende linoleumssnit, samt arbejdet med maleri, akvarel, keramik og papmache. Desuden har han lavet designs til t-shirts og plakater.

Mathias er meget fascineret af japansk kunst og kultur. Han har haft stor glæde af at have en japansk lærer på Bifrost, Tetsuko Matsuzuka Jensen, som blandt andet har lært ham at skrive forskellige japanske tegn, som Mathias helt selvfølgeligt lader indgå i sine billeder.

Til prisuddelingen Byens Bedste 2023 var det Mathias, der havde tegnet de 12 præmier, som blev uddelt til årets vindere.