Ud og stjæle heste

Fredag 28. august 2020

Som følge af udbruddet af coronavirus flyttes KGBio-fremvisningen af 'Ud og stjæle heste' til en ny dato - fredag 28. august. Alle billetkøbere får direkte besked.

Dine billetter er fortsat gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge tilbage – helt frem til og med 1. maj 2020 – på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem. OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til tirsdag 14. april.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 13. april. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra tirsdag 14. april.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og håber på tålmodighed og forståelse.

Pas på jer selv og hinanden
Værket
_

Stellan Skarsgård, danske Danica Curcic og Tobias Santelmann kan opleves i hovedrollerne i dette norske drama om den aldrende mand Trond, der ser frem til at gå ind i år 2000 alene i sin hytte. En dag møder han sin nabo, som virker bekendt. Det går op for Trond, at de mødte hinanden 50 år tidligere, da Tronds far var ved at forlade familien til fordel for en anden kvinde – en kvinde, som Trond selv var forelsket i.

Instruktør: Hans Petter Molland
Prod.år: 2019
Varighed: 2 timer 3 minutter.