TV·2 med Danmarks Underholdningsorkester

Fredag 24. februar 2023

Der er dømt sjælden symfonisk hitparade, når 'Danmarks Lykkeligste Orkester' indtager scenen i Store Sal med nye og gamle sange i selskab med Danmarks Underholdningsorkester.

I 2020 kunne TV-2 fejre intet mindre end 40 år på den danske musikscene – og de har leveret hit på hit til den danske befolkning siden bandets begyndelse. Vi nævner i flæng ’Bag duggede ruder, ’Alt hvad hun ville var at danse’ og ’De første kærester på månen’, der blot er et lille udpluk af deres imponerende sangkatalog med tidløse klassikere.

Og nu har du den sjældne mulighed at kunne opleve, når ‘Danmarks Lykkeligste Orkester’ forener kræfterne med Danmarks Underholdningsorkester. Om samarbejdet fortæller Steffen Brandt:

“I 1999 spillede vi i TV-2 en række koncerter med det daværende Danmarks Radios Underholdningsorkester. Turnéen blev kaldt ‘Manden der ønskede sig en havudsigt’. Vi er siden igen og igen blevet spurgt, om ikke det snart var på tide at genoptage samarbejdet og genopdage mulighederne med vores sange i en større opsætning med symfonisk orkester – det, vi i bandet kalder ‘hele svineriet’. Endelig er chancen der: TV-2 sammen med Danmarks Underholdningsorkester, nu både med kendte og nye sange. Undertitlen kunne sagtens være: ‘Manden der ønskede sig en havudsigt – og fik den.'”

Fire årtier har passeret med nøjagtig de samme fire bandmedlemmer – Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas). Og sammen har de et yderst imponerende musikalsk CV, der tæller flere end 200 sangudgivelser, 19 studiealbums og mere end 1.200 koncerter!

Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er nøgleord som de gennem mere end 70 år har fornyet og forfinet.