TV-2

Torsdag 7. februar 2019

Når Danmarks lykkeligste orkester, TV-2, besøger Værket til efteråret, er det med bandets 19. studiealbum færdigindspillet og klar til at blive præsenteret for publikum i en ny koncertform, hvor første del af showet er akustisk og sidste del elektrisk.

Steffen Brandt & Co. er i skrivende stund ved at færdigindspille Tv•2’s 19. studiealbum, og alt tyder indtil videre på et mere rocket og energisk udtryk end tidligere fra Aarhus-bandet. Albummet er produceret sammen med engelske Greg Walsh, som tidligere har produceret for bandet og også har udgivet albums med Dodo and the Dodos, Sanne Salomonsen og Tina Turner for at nævne et par.

Titlen på et af de nye numre, ‘Er vi glade eller hva’?’ rejser spørgsmålet: Er vi der, hvor vi skal være? Hvis ikke, hvorfor så? Store temaer skal der et voksent orkester til at håndtere og med 37 aktive år indtil videre, må Tv•2 siges at være voksent.

Det nye album, der udkommer til efteråret, opfølges af en danmarksturné, hvor Tv•2 lægger vejen forbi Randers og Store Sal d. 7. februar næste år. Som noget helt nyt, har bandet delt deres koncert op i to sæt – et akustisk og et elektrisk.