TV·2 – Akustisk

Få billetter
Torsdag 12. november 2020

Danmarks lykkeligste orkester runder et skarpt hjørne i 2020 - og tager karrierens største klassikere med på Værket og giver dem en nærværende, akustisk indpakning.

Vi kommer som altid med fred. Og kærlighed! Vi kommer med 40 års sange om livet, døden og alt derimellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt, siger Steffen Brandt.

I efteråret tager Danmarks lykkeligste orkester TV·2 på landevejen for at fejre 40-året som et af de fremmeste, danske rock-orkestre. Med sange som ‘Bag duggede ruder‘, ‘Alt hvad hun ville var at danse‘ og ‘De første kærester på månen‘ har bandet gennem fire årtier forsynet danskerne med tidsløse og poetiske hits.

I Store Sal tager de publikum med på en rejse ned igennem det udødelige bagkatalog og skaber en helt unik koncertoplevelse med varme og nærvær ved at pakke melodierne og poesien ind i et akustisk og intimt udtryk.

40 år er lang tid, men vi har først og fremmest stadig en stor glæde ved at spille. Sammen. Så længe vi kan gå på scenen og finde den energi og lyst, fortsætter vi! slutter Steffen Brandt.

Billetsalget starter fredag 25. september kl. 10.00.