Turen Går til Nikolaj Stokholm

Ekstra
Torsdag 27. februar 2020

Hele Danmarks Stokkefar aka. Nikolaj Stokholm har kørt et helt nyt one man-show i 2020 i stilling, og turen går bl.a. også til Værket, når komikeren tager på turné med showet "Turen Går Til Nikolaj Stokholm".

Nikolaj Stokholm – eller Stokkefar – tog os i sit seneste one man-show fra 2017 os med tilbage til albino-barndommen i 90’ernes Greve, og showet ‘Mit Liv Som Nikolaj Stokholm’ tog comedy-fans med storm og solgte næsten 45.000 billetter.

I foråret 2020 er Stokkefar tilbage med et helt nyt show: Albinoen er nu blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. ‘Turen går til Nikolaj Stokholm’ er en U-vending i Stokkefars spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans (meget stærke) briller, og det er ikke meget andet end noget pjat.

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show ”Mit liv som Nikolaj Stokholm” har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i sit eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter. Hans unikke og til tider akavede, men altid kompromisløse stil har gjort ham til et morsomt unikum på den danske scene, og man kan godt begynde at varme lattermusklerne op til foråret 2020.

Anbefalet minimumsalder 15 år.