Turen går til Nikolaj Stokholm

Ekstra
Torsdag 27. februar 2020

Hele Danmarks Stokkefar aka. Nikolaj Stokholm har kørt et helt nyt one man-show i 2020 i stilling, og turen går bl.a. også til Værket, når komikeren tager på turné med showet "Turen Går Til Nikolaj Stokholm".

Nikolaj Stokholm – eller Stokkefar, som han kalder sig selv – tog os i sit seneste one man-show fra 2017 os med tilbage til albino-barndommen i 90’ernes Greve, og showet ‘MIt Liv Som Nikolaj Stokholm’ tog comedy-fans med storm og solgte næsten 45.000 billetter.

I foråret 2020 er Stokkefar tilbage med et helt nyt show, hvor han “er blevet voksen (næsten)” og nu i stedet kigger ud og betragter os og sig selv og ser på, hvornår er vi mest sårbare og har givet slip? Det er i følge komikeren, når vi holder fri og tager på ferie. Man kan holde fri på mange måder, men en af de bedste måder at bruge sin fritid på må være at grine. Og det er netop målet, når ‘Turen Går Til Nikolaj Stokholm’.

Nikolaj Stokholm har – bl.a. ved medvirken i TV2 Zulus hitserie ‘Sjit Happens’ og som vært og deltager i diverse underholdningsprogrammer – virkelig slået sit navn fast på den danske comedy-scene med syv-tommer-søm. Hans unikke og til tider akavede, men altid kompromisløse stil har gjort ham til et morsomt unikum på den danske scene, og man kan godt begynde at varme lattermusklerne op til foråret 2020.

Anbefalet minimumsalder 15 år.