Torben Chris’ ABC

Torsdag 7. november 2019

Komiker og brokkehoved Torben Chris går op i, om ting giver mening, og han slipper ikke et emne, før han har delt sin uforbeholdne - og morsomme - vurdering. I sit nye one-man-show løfter han sit brok og sine spiddende observationer til et endnu mere belærende og hårdtslående niveau end før. Turbinen præsenterer 'Torben Chris' ABC' - Anekdoter, Brok og Comedy.

Komikeren Torben Chris har slået sig fast herhjemme som et af de største og højestråbende brokhoveder – og med stor succes. Manden med mundtøjet, der ville gøre ethvert maskingevær metaltræt, har aldrig været bleg for i tv-programmer og comedy-shows at rejse en debat. Mange husker sikkert den harme, som komikeren vakte, da han lagde et billede på Facebook, hvor han var i bad med sin datter for at udstille danskernes nøgenhedsforskrækkelse.

Med sin logik, sine skarpe jokes og koloenorme comedy-kompetencer udstiller Torben Chris hykleriet og absurditeten, som vi oplever det dagligt – og han gør det hylemorsomt.
‘Den jyske speedsnakker’ er nu klar med sit andet one-man-show (udover de tre succesfulde ‘Men’s Room’ med kollegaen Thomas Hartmann), der skal efterfølge 2015’s show ‘Jydelogik’. Showet hedder ‘Torben Chris’ ABC’, og det består af Anekdoter, Brok og Comedy.

Senest har Torben Chris haft succes med sine morsomme og meningsholdige tv-programmer som ‘Torben Chris Rydder Op I…’ på DR og ‘Giver det mening – ifølge Torben Chris’ på TV2 Zulu. Her har komikeren kastet sine egne logiske betragtninger over alt fra ældrebyrden og porno til såkaldte ‘dumme diskussioner’, der er sendt ind fra seerne.

Komikeren er langt fra færdig med at give sin mening til kende – men har han noget at have det i? Ja. Torben Chris har faktisk papirer på at kunne være belærende. Han er uddannet folkeskolelærer, og selvom han endnu har til gode at slå sine folder i den danske folkeskole, er det langt fra ensbetydende med, at læreplanen er tynd. Torben Chris har masser af emner på tavlen og sender publikum en sjov tur på skolebænken med ‘Torben Chris’ ABC’.

Så hvis du ønsker at bruge din energi på en skolelærer, du rent faktisk gider at blive belært af, er der her garanti for, at du bliver begavet med både morskab, klogskab og galskab.