Tobias Dybvad – Levemand

Fredag 29. april 2022

Komiker og tv-vært Tobias Dybvad er klar med sit fjerde onemanshow 'Levemand' i 2022 og tager det med på Værket ind i Store Sal. Oplev en af landets mest succesfulde og skarpe satirikere live i et helt nyt show.

‘Levemand’ er Dybvads fjerde onemanshow og følger i kølvandet på ‘Sjov mand – klam personlighed’, 2013, ‘Er det ikke dig fra Dybvad?’, 2015, og ‘Fasser partner’, 2018, som alle har trukket fulde huse. Derudover har komikeren gennem 11 sæsoner skabt en af TV2 Zulus største succeser med satireprogrammet ‘Dybvaaaaad’, hvor han i et mix af satire, parodier og sketches kommenterer på ugens tv.

Nu er Tobias Dybvad klar med et helt nyt stand up-show i foråret ’22, som hylder det positive livssyn. Det gør showet bl.a. gennem historier om hans eget opgør med den “indre dumme stemme”, som han siger det: “Man kan simpelthen ikke bo i Danmark og blive i dårligt humør over, at det regner. Så har man gjort det rigtig svært for sig selv,” giver Dybvad som eksempel på den brok, han spidder i showet.

‘Levemand’ bliver et gensyn med den legende satiriske comedy-stil, der har gjort Dybvad til en af landets mest populære komikere. Fans kan se frem til teknisk skarpe jokes med den sædvanlige charmerende, skæve og legesyg levering, Tobias Dybvad er kendt for. Smitter det positive livssyn ikke af under showet, er man under alle omstændigheder garanteret halvanden times højt humør.

Glæd dig til ‘Levemand’ i foråret 2022!