Tina Dickow – Solotour 2019

Torsdag 10. oktober 2019

Med sit niende studiealbum, Fastland, i baggagen tager den fantastiske singer/songwriter Tina Dickow til efteråret på turné og kommer til efteråret 2019 til Værket med en solokoncert, der vækker de nye numre til live.

Da Tina Dickow i slutningen af 2017 tog på sin første store danske soloturné var det lidt af en triumf, da hun aften efter aften tryllebandt publikum på totalt udsolgte spillesteder med sange og historier fra en efterhånden omfattende karriere. Koncerterne var til stor begejstring fra anmelderne, hvor Randers Amtsavis blandt andre kvitterede med seks stjerner og under overskriften ‘Hvor er Tina Dickow dog dygtig’ skrev de:

“Hun er en aldeles fremragende formidler. Meget naturlig, jordbunden og nærværende og vældig kompetent til at binde de enkelte numre sammen med relevante betragtninger og holdninger, der bærer præg af stor indsigt og interessante refleksioner. Kloge ord, der maner til eftertanke.
Det ledsages alt sammen af en skøn humor, der både er underfundig, skæv, underspillet, jysk og med masser af selvironi. Pragtfuldt. Hvem sagde Hausgaard?”

Det seneste albumudspil, Fastland fra slutningen af september 2018, er baggrunden for denne turné, der tager Tina Dickow forbi Værket i Randers som første stop. Formatet bliver ligesom i 2017: Tina Dickow alene på scenen med sin guitar og sine historier. Denne gang byder koncerten på helt nye numre.

Tina siger selv om koncerterne:
“Det var så stor en oplevelse at være rundt i Danmark på solo-turné, at jeg ikke kan dy mig for at spille en del af mine FASTLAND-koncerter på dén måde: alene med mine guitarer og mine fodtrommer og med god tid til at snakke og fortælle historier fra det virkelige såvel som det uvirkelige liv. Det store spørgsmål bliver, om jeg tager mundharpe og banjo med igen, eller om jeg hiver helt nye instrumenter med på scenen. Det er en cliffhanger, der er til at tage at føle på!  Nyt bliver det i hvert fald, og jeg glæder mig allerede helt vildt!”

10. oktober 2019 kan Tina Dickow opleves live i Værkets Store Sal.
Billetsalget starter mandag 19. november kl. 10.00.