Tina Dickow med band

Torsdag 31. marts 2022

Når Tina Dickow atter gæster Værket, bliver det helt specielt. Med sig har Tina nemlig sange fra et helt nyt album – på dansk vel at mærke!

Tina Dickow har de senere år været bosat på Island sammen med sin familie, og under pandemien har hun savnet Danmark mere end nogensinde, ligesom længslen efter mødet med publikum har fyldt meget:

Jeg tror alle véd, at vi glæder os vanvittigt til at komme ud at spille! Og hvis bare publikum glæder sig halvt så meget, som jeg gør, til vi igen kan mødes på spillestederne, så kan det kun blive magisk! Og at det bliver i kølvandet på nyt album gør det bare endnu mere spændende. Vi skal jo spille spritnye sange på dansk, og der er flere grunde til, at de sange kommer nu. Jeg har savnet Danmark helt ubeskriveligt i den lange periode, hvor jeg ikke har kunnet rejse hjem, og følt mig mere dansk end nogensinde det sidste års tid. Og derudover føles det som et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle. Vi er et andet sted nu. Og jeg glæder mig til at mødes lige dér“.

Vi glæder os til at byde Tina Dickow og band velkommen hjem til Danmark og til at stifte nærmere bekendtskab med det nye dansk-sprogede album.