Thomas Warberg

Fredag 1. november 2019

Den populære komiker og tv-vært Thomas Warberg er efter flere års grundigt arbejde nu klar med et nyt stand-up show, der skal efterfølge publikums- og anmeldersuccesen fra 2016.

Thomas Warberg har lige siden sin debut på den danske stand-up-scene slået sit navn fast som en af de ypperste i håndværket herhjemme. Den skarpe og teknisk dygtige komiker leverer både one-liners og længere anekdoter med sønderjysk charme og eminent timing. Siden 2016 har Warberg testet flere timers materiale i omgivelserne af sin egen comedy-klub i hjertet af København. Nu er komikeren i topform og klar til at tage ud i landet med et spritnyt one man show i efteråret 2019 med den fængende titel: ‘Perfektion, overskud og andre lorteord’.

Vi lever i en verden, hvor alt handler om at være perfekt. Jobbet, parforholdet og kroppen skal være perfekt, og vi skal vise folk omkring os, at vi har overskud. I ‘Perfektion, overskud og andre lorteord’ stiller Thomas Warberg skarpt på dette og spørger: Hvorfor?
Er det virkelig det, folk vil se? Hvad med de dage, man har spildt kaffe på skjorten, brændt maden på, eller når man har siddet til møde med toiletpapir på skoen? Hvorfor deler vi ikke mere af det?

Oplev Thomas Warberg og ‘Perfektion, overskud og andre lorteord’ i Værkets Store Sal 1. november.

“Det sidste show var ret godt. Det her bliver også ret godt.” – Thomas Warberg, 2019.

Ifølge anmelderne holder Warbergs egne forudsigelser ret godt stik:

❤❤❤❤❤
”Thomas Warberg er garant for både begavet, behjertet og bedårende komik”
 – Politiken

⭐⭐⭐⭐
”Jeg elsker når folk overrasker mig – og det gør Thomas Warberg!”
  – Magasinet KBH

⭐⭐⭐⭐
”Thomas Warbergs nye one-man show besidder en misundelsesværdig ligefremhed
 – Scenekanten 

⭐⭐⭐⭐
”Har et sikkert medfødt funny bone”
– POV International