Thomas Warberg

Fredag 1. november 2019

Den populære komiker og tv-vært Thomas Warberg er efter flere års grundigt arbejde nu klar med et nyt stand-up show, der skal efterfølge publikums- og anmeldersuccesen fra 2016.

Thomas Warberg har lige siden sin debut på den danske stand-up-scene slået sit navn fast som en af de ypperste i håndværket herhjemme. Den skarpe og teknisk dygtige komiker leverer både one-liners og længere anekdoter med sønderjysk charme og eminent timing. Siden 2016 har Warberg testet flere timers materiale i omgivelserne af sin egen comedy-klub i hjertet af København. Nu er komikeren i topform og klar til at tage ud i landet med et spritnyt one man show i efteråret 2019 med den fængende titel: “Perfektion, overskud og andre lorteord”.

Ikke kun på stand-up-scenen har Warberg slået sine folder til stor begejstring for publikum. I tv-programmer som ‘Det Sene Sommershow’, ‘OL Late Night’ og i utallige udgaver af ‘Klipfiskerne’ har Thomas Warberg fundet et folkeligt gennembrud og en endnu bredere følgerskare. Og anmelderne havde ikke andet end roser til overs for Thomas Warbergs seneste comedy-tour tilbage i 2016:

”Thomas Warberg er en meget morsom mand, og hans show er proppet med vitaminer”
– Ekstra Bladet – fem stjerner

”Han leverer elegante callbacks, og han er en veritabel ørn til den komiske skomagerfinte”
– Politiken – fem hjerter

”Nærmest føles som en ’greatest hits’-parade af vittige historier om, hvordan vi behandler hinanden.” – ”Han nærmest densede rundt oven på afleveringen af sit materiale.”
– Berlingske – fem stjerner.

”Han er en dygtig komiker, ham Thomas Warberg”.
– Nordjyske – fem stjerner.