Thomas Warberg – Et storslået menneske

Fredag 27. august 2021

Thomas Warberg har valgt at udskyde sin turné pga. forsinkelser grundet corona. Den nye dato på Værket er 27. august 2021.

Når vi mennesker opfatter verden så forskelligt, som vi gør, hvorfor har vi så så travlt med at kommentere på alting, pådutte andre vores opfattelser og lade følelser stå over fakta? Det går den populære komiker Thomas Warberg i kødet på i sit nyeste onemanshow, der kommer til Værket i 2021!

Komiker Thomas Warberg var for nylig til optiker, fordi han troede, at han var farveblind. Det var han ikke, kunne optikeren berolige, men han havde måske en begrænset opfattelse af farver. Piger lærer som børn typisk mange flere farver end drenge, så hvor en trøje for drenge måske “bare” er blå, kan den for piger være alt fra lyseblå til lavendel.
Med andre ord går halvdelen af verdens befolkning måske rundt og tror, at den viden, de har, er tilstrækkelig til at udtale sig, mens der findes så mange flere nuancer af sandheden.

“Alle har en holdning til alt og mener både, at de har ret – og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis, hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt,” siger komikeren.

Det er udgangspunktet for hans nye onemanshow, der er det fjerde i rækken af anmelder- og publikumsroste comedy-shows fra Warbergs krøllede hjerne. Med eksempler i hverdagen og vittige observationer af, hvordan vi mennesker er over for hinanden, er Thomas Warberg parat til endnu en gang at få Danmark til at skrige af grin i et forrygende mix af one-liners og rablende sjove historier tilsat sønderjysk lune, tempo og timing.

Warbergs seneste turné med showet ‘Perfektion, Overskud og andre Lorteord’ blev rost til skyerne. Blandt andet af Jyllands Posten, der kvitterede med 6 stjerner. Til foråret kan du opleve en af landets største komikere på Store Sals scene.