The William Blakes

Lørdag 23. november 2019

Vi må desværre meddele, at koncerten med The William Blakes er aflyst på grund af sygdom.
Bandet oplyser følgende:

Kære venner af The William Blakes

Det er med stor ærgrelse, at vi er nødt til at aflyse den planlagte november-tour. Det er desværre ikke de første koncerter, vi må aflyse i år – men på grund af længerevarende sygdom kan det ikke være anderledes. Det er en virkelig træls situation i en tid, hvor vi ellers i bandet har oplevet en kreativ opblomstring, som vi havde glædet os til at dele med jer alle rundt omkring i landet.

Vi håber naturligvis på jeres forståelse og glæder os til at se jer igen i en nær fremtid.

Mvh
Kristian, Bo, Fridolin og Frederik
The William Blakes

Du kan få dine billetter refunderet – frem til og med søndag d. 20. oktober – på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1. Billetsalget er åbent alle dage fra kl. 11-18. Hvis du medbringer dine billetter, refunderer Værket billetterne.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre.
Turbinen
– på vegne af The William Blakes.

—————————————————————————————————————————————-

Efter 2008-debuten ‘Wayne Coyne’ var danske The William Blakes uhyre produktive og udsendte et album hvert år. Det blev til fem plader, men siden 2014 har man intet nyt hørt fra kvartetten. Indtil nu. Marts måned bød på den helt nye plade ‘1991’, og nu er de fire bedste venner, Kristian Leth, Bo Rande, Frederik og Fridolin Nordsø, klar til at følge den nye musik op med koncerter over hele landet – også på Turbinen i Randers.

Koncerter med The William Blakes veksler mellem fællessang på catchy omkvæd og radiosingler a la ‘Science is Religion’ og ‘Secretly’ og lange musikalske udfoldelser, der ændrer sig fra aften til aften. Bandets rødder er i pop og rock, fusion og art-rock, og det hele kommer til udtryk i løbet af en koncert med The William Blakes.

I 2011 vandt The William Blakes en Danish Music Awards både for ‘Årets Album’ og ‘Årets Orkester’. De har modtaget Kronprinsparrets Stjernedryspris og blev håndplukket til at varme op for de legendariske indie-rockere, Arcade Fire. Nu er The William Blakes tilbage og klar til at give publikum en stor musikalsk oplevelse, der rummer både nyt og gammelt, på Turbinen i Randers.

Support: Dionesia
Det lokale fire mands-band Dionesia er på som opvarmning forud for The William Blakes og spiller Turbinen op med deres kraftfulde progressive rock, hvor fængende guitar- og basriffs kombineres med tyngde og melodiøs storladenhed. Eller som bandet selv beskriver det:

Hvordan ville det lyde hvis de musikalske dyder fra Led Zeppelin og Pink Floyd mødtes i Blurs øvelokale for at jamme Queen med Jeff Buckley på vokal?”

I 2016 udgav Dionesia debut-EP’en ‘bitter/sweet’ på Popshit Records, og bandet er i fuld gang i studiet for at indspille nyt materiale.