The Simon and Garfunkel Story

Fredag 6. maj 2022

Gå ikke glip af dette fantastiske show om de to barndomsvenner fra Queens, New York, der endte som en af verdens mest succesrige musikduoer nogensinde, når den kritikerroste ’The Simon and Garfunkel Story’ er tilbage i Danmark og gæster Værket i 2022.

Du kan se frem til en bevægende og storslået koncertoplevelse, der direkte fra Londons West End med udsolgt turné i Storbritanien, indtager Store Sal på Værket med et katalog af de helt store hits. Glæd dig til genhør med ’Mrs Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Scarborough Fair’, ‘The Boxer’, ‘The Sound of Silence’ og mange flere fra Simon & Garfunkels imponerende bagkatalog.

Simon & Garfunkel vandt sammen 10 Grammy Awards, og med en optagelse i the Rock and Roll Hall of Fame er det store sko, aftenens to solister skal træde ind i. Showets vokaler leverer en fremragende præstation af høj kvalitet og med respekt for originalmaterialet. Med sig på scenen har de et stort liveband, og showets bagtæppe prydes af et avanceret lys- og videoshow, der fortæller historien om de to musikalske kæmper.