The Show – A Tribute to ABBA

Fredag 5. november 2021

Det var en stor skuffelse for alle os, der havde glædet sig, da det store MAMMA MIA!-brag blev aflyst på grund af coronavirus. ABBA lever dog stadig på Værket for alle de, der stadig savner de udødelige sange, som ​Björn​, ​Benny, Agnetha og Anni-Frid ​gav hele verden tilbage i 70'erne. Værket præsenterer: ​The Show - A Tribute to ABBA!

“Absolut det bedste ABBA siden ABBA!”
– Den officielle, internationale ABBA-fanklub

Siden 2001 har det omrejsende hyldestshow The Show – A Tribute to ABBA bjergtaget publikum i over 50 lande fordelt på 5 kontinenter. Showet har spillet mere end 800 koncerter og solgt 2 mio. billetter på verdensplan og efterladt fans og anmeldere på halen over den autentiske ABBA-oplevelse, de leverer.

Deres efterhånden 20-årige erfaring kombineret med store gæsteoptrædender fra flere ABBA-musikere gennem tiden har gjort The Show til den mest autentiske oplevelse af ABBA, der kun ville kunne overgås af en decideret genforening af Anni-Frid, Björn, Benny og Agnetha!

Respekten og kærligheden for materialet er til at tage at føle på blandt de optrædende, og hele oplevelsen løftes yderligere af, at ABBAs festlige bagkatalog får alt, hvad den kan trække med moderne lyd- og lysproduktion i en hyldest, der efterlader enhver ABBA-aficionado tilfredsstillet.

The Show bliver et glædeligt genhør med alle de største sange som WaterlooMoney, Money, MoneyKnowing Me Knowing You – og selvfølgelig MAMMA MIA!