The Show – A Tribute to ABBA

Fredag 5. november 2021

Til alle, der elsker de udødelige sange, som ​Björn​, ​Benny, Agnetha og Anni-Frid ​gav hele verden tilbage i 70'erne, præsenterer vi med stor glæde: ​The Show – A Tribute to ABBA!

“Absolut det bedste ABBA siden ABBA!”
– Den officielle, internationale ABBA-fanklub

Siden 2001 har det omrejsende hyldestshow The Show – A Tribute to ABBA bjergtaget publikum i over 50 lande fordelt på 5 kontinenter. Showet har spillet mere end 800 koncerter og solgt 2 mio. billetter på verdensplan og efterladt fans og anmeldere på halen over den autentiske ABBA-oplevelse, de leverer.

Med på scenen er musikere fra det originale ABBA – blandt andet Ulf Andersson på saxofon. I alt 25 musikere og sangere sætter gang i festen – inklusiv ’The London Symphonic Rock Orchestra’ dirigeret af Matthew Freeman. En stjernedirigent, der har optrådt med musikpersonligheder som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard. De slår tonen an til en uforglemmelig ABBA-aften.

Respekten og kærligheden for materialet er til at tage at føle på blandt de optrædende, og hele oplevelsen løftes yderligere af, at ABBAs festlige bagkatalog får alt, hvad den kan trække med moderne lyd- og lysproduktion i en hyldest, der efterlader enhver ABBA-aficionado tilfredsstillet.

The Show bliver et glædeligt genhør med alle de største sange som ‘Waterloo’, ‘Money, Money, Money’, ‘Knowing Me Knowing You’, ‘Mamma Mia’ og mange flere!

Bonusinfo
– Aftenens show foregår simpelthen på selve datoen, hvor ABBA’s nye album ‘Voyage’ udkommer – hvilket selvfølgelig bliver fejret med at fremføre nogle af de spritnye numre.

– Showet har optrådt for fulde sale i ikke mindre end 50 lande på fem forskellige kontinenter – heriblandt på legendariske spillesteder som Royal Albert Hall, Wembley Arena og Hollywood Bowl. I Sao Paulo (Brasilien) samlede showet 70.000 publikummer til bare én koncert.