The Sandmen

Fredag 13. november 2020

Som følge af udbruddet af coronavirus bliver koncerten og Artist Talk med The Sandmen udskudt til en ny dato i efteråret - til 13. november 2020. Billetkøbere har fået direkte besked.

Dine billetter er fortsat gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget. Har du billet til Artist Talk med Allan Vegenfeldt, er disse billetter også fortsat gyldige.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur. Det kan du – helt frem til 1. maj – på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem. OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til tirsdag 14. april.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 13. april. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra tirsdag 14. april.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse.

Pas på jer selv og hinanden.
Værket / Turbinen

_

The Sandmen er tilbage på Turbinen i foråret – og det er med en helt ny udgivelse i baggagen. 2019’s ‘Himmelstormer’ stormede ind i hjerterne på fans og anmeldere i efteråret. GAFFA kvitterede eksempelvis med fem stjerner og ordene: “En musikalsk kæberasler fra garagerockerne”. Albummet er bandets niende, og dets 11 sange er indspillet i løbet af de seneste tre år.

The Sandmen har siden debuten i 80’erne markeret sig som et sublimt live-band, og nu er det de nye ‘Himmelstormer’-sange, der står over for at få en tur igennem bandets velsmurte live-maskine og stå landevejenes prøve i foråret. Og så er det publikums tur til at blive ledt, lokket og sparket rundt i det musikalske univers, som gruppen har skabt siden midt-80’erne.

Med numre som  “House in the Country”, “Don’t Let Me Down”, “Long Leg Sally” og selvfølgelig “Five Minutes Past Loneliness” er der også masser af gruppens store hits at se frem til.

Bandet består af Allan Vegenfeldt på vokal, Stefan Moulvad på keyboard og Michael Illo Rasmussen på trommer, og så er det de faste samarbejdspartnere og medkomponister Jens Hein og Jarno Varsted med på turen.