The Kutimangoes

Turbinen på tour
Fredag 25. september 2020

Danske The Kutimangoes har siden 2012 skabt helt unik verdensmusik, og deres virtuose afrojazz har bragt dem hæder og anerkendelse herhjemme såvel som over hele verden. Fang dem på Station K i Langå, når Turbinen tager på tour i efteråret.

Oplev afrojazz og verdensmusik i verdensklasse, når danske The Kutimangoes spiller Station K op 25. september. Bandet har siden 2012 spillet mere end 150 koncerter i hele verden og har formået at skabe en global, varm lyd med heftige grooves, fængende melodier og en musikalitet af høj kvalitet. Deres dragende, glade og velspillede musik kombinerer elektroniske lydlandskaber med den håndspillede og groovy musik som omdrejningspunktet.

Sidste år sendte The Kutimangoes deres tredje studie-album ‘Afrotropism’ på gaden til store roser fra blandt andre Politiken og musikmagasinet GAFFA, der kalder det noget af det bedste fra den danske verdensmusikscene i mange år.

‘Afrotropism’ følger op på bandets to første, succesfulde albums, der tilsammen har indbragt dem 8 Danish Music Awards-nomineringer, 2 Danish Music Awards-priser og en nominering til Preis der Deutsche Schallplattenkritik.

Når de indtager Station K bliver det på vanlig festlig, livsbekræftende, grænsenedbrydende vis. Publikum får en følelse af at have været vidne til noget nyskabende på tværs af genrer i ét fælles musikalsk sprog.