The Choir of Man

Lørdag 9. november 2019

"Den bedste pub-koncert, du nogensinde kommer til at opleve!"

Det er en koncert, og det er en fest, men det er først og fremmest en fadølsfyldt, fantastisk aften, når britiske The Choir of Man entrerer scenen med deres pub-koncert, hvor de gennem sang, dans og stomp hylder de store pop-sange af hitmagere som Adele, Queen, Guns ‘n’ Roses, Red Hot Chili Peppers.

De ni charmerende herrer, der udgør mandekoret er fremragende performere, sangere, dansere, musikere, akrobater og stomp-dansere, og der er med garanti noget for enhver smag i den energiudladning, som The Choir of Man i virkeligheden er.

Kulissen er en britisk pub, som vi kender dem komplet med brun bardisk og piano, men i denne sceneografi er der et lille tvist… Fadølsanlægget virker faktisk. Heldige publikummer bliver inviteret på en skål og måske en svingom på scenen.

Pub-kulisserne indgår i The Choir of Man ikke bare som charmerende omgivelser, men som en del af en historie og også som instrument, som med tramp, klap, akrobatik og ølhaner er med til at skyde stemningen i vejret, mens øllet skummer, og humøret smitter fra scenekanten.

“”En fest for sanserne! The Choir of Man får dig til at danse langs stolerækkerne. Hæng dine bekymringer med dit overtøj – og fat en fadøl!” – Broadway Baby

Saturday Roast inden The Choir of Man
Som det hør sig og bør sig i det britiske pub-univers er Værket klar med en traditionel Roast, som de kendes fra Storbritannien.
Forkæl dig selv inden showet med en lækker menu, serveret fra buffet, bestående af:

• Saturday Roast marineret i mørkt øl
• Rosmarinstegt kylling
• Grov kartoffelmos
• Smørdampede grøntsager med urter
• Sauterede rodfrugter
• Masser af kraftig sovs
• Dessert: Irsk æblekage med custard sauce

Serveres kl. 18.00 (drikkevarer afregnes individuelt).
Bestil Saturday Roast.