The Boyband Tour

Torsdag 15. december 2022

Danmark har fået et nyt boyband med Silas Holst i spidsen! Og de bringer hit på hit på hit med sig, når de på bedste boyband-manér optræder med de største sange fra 90’erne og frem med et stort glimt i øjet.

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg er THE BOYBAND! Scenekunstnerne – der kan krediteres som prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv-personligheder – er gået sammen om at skabe en unik koncertoplevelse, der byder på både sang, dans, skuespil og humoristiske indslag.

Glæd dig til at opleve et pop-univers uden lige, når Silas Holst og de andre boyband-medlemmer tager dig med på en musikalsk tidsrejse gennem 28 af de største boyband-hits fra 90’erne og frem. Alt sammen serveret i et stort sceneshow med spektakulær video- og lysproduktion, koreografi, gæsteoptrædener og ikke mindst en stor portion selvtillid og selvironi. Glæd dig bl.a. til at opleve klassikere fra Backstreet Boys og ’N Sync: ’I Want It That Way’, ’Everybody’, ’Dirty Pop’ og ’Show Me The Meaning Of Being Lonely’, når hele Danmarks nye boyband-oplevelse folder sig ud!

The Boyband’s back – alright!

Mulighed for eksklusiv VIP-pakke
Tilkøber du VIP-pakken, får du udover koncerten, adgang til VIP-området, hvor du får en eksklusiv oplevelse inden koncerten. Du vil blive taget godt imod af Boybandet, som dukker op til et personligt meet and greet. Her bliver der mulighed for at få taget billeder med medlemmerne, stille spørgsmål og sidst, men ikke mindst, vil der afholdes en lille intim koncert. Derudover følger der et eksklusivt boyband-program med.