An Evening With Tedeschi Trucks Band (US)

Få billetter
Fredag 12. april 2019

I front for det 12-mand stærke bluesrockorkester Tedeschi Trucks Band står Susan Tedeschi og Derek Trucks, der hver i sær er prisvindende og respekterede musikere. I 2010 sammensmeltede de deres solobands til Tedeschi Trucks Band, der mesterligt kombinerer bluesrock med elementer fra gospel, jazz og soul. I 2017 gav Tedeschi Trucks Band en forrygende, udsolgt koncert i Store Sal, og det er en fornøjelse atter en gang af præsentere dem på Værket.

Ægteparret Susan Tedeschi og Derek Trucks har siden 2010 sammen stået i front for det 12-mands store orkester Tedeschi Trucks Band, der på mesterlig vis fusionerer elementer fra blues, jazz, rock, qawwali, gospel og soul. Tedeschi Trucks Band er sammensat af dygtige musikere på henholdsvis tangenter, blæsere, strenge, percussion og store korstemmer, og summen af bandets forskellige sektioner danner et fuldendt og svingende udtryk, hvor intet element synes ude af synk med resten.

Tedeschi Trucks Band er kendetegnet ved en enorm ligevægt og stor musikalsk begavelse på tværs af det 12-mand store orkester. Improvisation frem for konformitet er bandets grundfilosofi, og to koncerter er derfor sjældent ens. Blæsere, keyboard og guitar vandrer ubesværet mellem hinanden og supplerer hinanden legende let, mens Susan Tedeschis karakteristiske vokal giver sangene deres særpræg, og Derek Trucks’ ekvilibristiske guitarspil løfter musikken op i højere luftlag.

Det er ikke ufortjent, at bandet omtales som et af de fremmeste livebands i verden.

For fulde huse gik Tedeschi Trucks Band på Værkets scene i 2017 med en koncert, der blandt andet blev kaldt ’en suveræn musikalsk oplevelse’ af en anmelder. Ved koncerten dagen inden i København kvitterede Gaffa med seks ud af seks mulige stjerner og kaldte det en ’magisk klassisk koncert med mestre’.

Sidste års livealbum ’Live at The Fox Oklahoma’ blev nomineret til en Grammy, så der er al mulig grund til at glæde sig og tro på, at bandet ikke har skruet ned for deres liveperformance. Tværtimod. Som Derek Trucks selv har sagt det: ’Jeg har endnu ikke fundet det her bands øvre grænse’.

Billetsalget starter tirsdag 18. september kl. 10.00.