Stig Rossen Julekoncert 2021

Få billetter
Lørdag 4. december 2021

Lad Stig Rossen synge dig i julestemning, når vi endnu en gang har fornøjelsen af den danske crooner i Store Sal med højtidens største sange - de danske og de engelske.

Julestemningen når ud i alle salens hjørner, når altid veloplagte Stig Rossen og hele hans julehold igen indtager Store Sal på Værket og spreder højtidens glade budskab og skønne sange.
Sneen daler ned foran vinduerne på bagtæppets skærme, mens sange fra det danske og engelske julerepertoire vækkes til live af den mesterlige sanger. Der er velkendte sange, vi ikke vil undvære samt musikalske perler, vi måske har glemt.

Scenen er hyggeligt pyntet med smukke juletræer, tændte lanterner, en knitrende pejs og lænestolen, hvorfra Stig læser årets julehistorier. På alle måder er du garanteret at blive hygget om.

Med sig på scenen har Stig Rossen som altid sine fire fremragende korsangere samt de seks både veloplagte og velspillende musikere under kapelmester Thomas Jaques kyndige ledelse.

Årets Julekoncert 2021 er den 27. i rækken af Stig Rossens landsdækkende juleturnéer. Det er en velkommen tradition og et fællesskab med nærvær, hygge og ikke mindst stor musikalitet.