Stig Rossen Julekoncert 2019

Få billetter
Lørdag 30. november 2019

I 2019 kan Stig Rossen fejre sølvbryllup med sine traditionsrige julekoncerter, der samler og begejstrer publikum år efter år. Igen i '19 synger Stig julen ind i Store Sal.

Juletraditioner er noget af det bedste, der findes. Og en af dem, vi holder rigtig meget af, er Stig Rossens julekoncerter, hvor julens mange smukke sange fra både ind- og udland præsenteres med varme og stemningsfuld musik.

Der er ekstra grund til fejring af højtiden, når julekoncerten kommer forbi Værket. I 2019 kan Stig Rossen markere, at han hvert år i et kvartårhundrede har turneret land og rige rundt med sine smukke gengivelser af for- og nutids største julesange. Julen har altid fyldt meget i Stig Rossens hjerte, og i ’98 udgav han sit første julealbum, og siden er det blevet til 4 cd’er og en jule-dvd.

I Stig Rossens fortolkning rummer hjerternes fest alt fra energifyldte, amerikanske klassikere til afdæmpede a cappella-versioner af de traditionsrige danske julesange. Klassikere og nye sange går hånd i hånd, og en Stig Rossen-julekoncert emmer af tradition, fornyelse og harmoni.

Med sig på scenen har Stig Rossen sanger Jasmin Gabay, der i år deltog i Melodi Grand Prix med den smukke ‘Kiss Like This’, og som sidste år blandt andet har sunget kor for Mariah Carey i Sverige og Danmark på en juleturné, og nogle vil måske også kende hende fra Den Store Bagedyst på DR1. Så der er lagt i kakkelovnen til noget af en julefest extravaganza, når Rossen sammen Gabay og dygtige musikere synger julen ind.