Specialklassen – Intet Aftalt

Søndag 9. oktober 2022

Intet er aftalt og intet er, hvad man forventer – for alt kan ske, når den musikalske og improviserende comedy-trio bestående af Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup indtager Store Sal med deres nye show 'Intet Aftalt'.

Som publikum ved man ikke, hvad der venter – og ikke to shows er ens – men én ting er sikkert: Når Specialklassen besøger Værket med deres nye show ’Intet Aftalt’, bliver det stærkt underholdende. Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup danner tilsammen trioen, der på elegant og legende vis inddrager publikum i sine shows, og som siden 2008 har improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals. Ud fra stikord og forslag fra salen leverer gruppen et nyt og unikt comedyshow hver aften, som er samtidsaktuelt og i en klasse for sig selv.

Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov til at have en finger med i spillet, og det vil der bestemt ikke blive mindre af i 2022! Rammerne er fastsat, men indholdet er unikt hver eneste aften,” fortæller Kasper Le Fevre.

Siden Specialklassen opstod for over 12 år siden, er det ikke kun på scenen, de har haft succes. I 2012 havde gruppen premiere på deres egen impro-comedyserie på DR2, ’Hotel Zimmerfrei’, som i 2014 vandt prisen for ’Bedste Comedy-format’ i Cannes.

I 2020 fik Specialklassen sit eget radioprogram på Radio4, ’Tryghedssamfundet’, der hver uge giver lytterne en satirisk pause fra ordentlighed og moralsk forventning med aktuelle emner og tendenser samt besøg fra deres velkendte sketches – blandt andre René & Mor og Palle fra Kalundborg.

Specialklassen har tidligere turneret med ’Eftersidning’ (2014-2016), ’Skud fra hoften’ (2017) med Per Vers og i 2018 skabte de ’Impro Comedy Musical Show’ i samarbejde med Den Lalleglade Brigade.

Anmelderne siger blandt andet:

”Det er trioens styrke, at den kan omdanne snart sagt, hvad som helst til sketch og sang,” – Fyens Stiftstidende

”Genren lever i bedste velgående i dette superprofessionelle og meget lidt pastelfarvede show, hvor det ikke er tilfældigt, at det tilfældige i momenter bliver genial humor,”  – ISCENE

”De kan deres kram. De er hurtige, skarpe, charmerende, og så tilføjer de genren en ekstra dimension ved at kunne synge rigtigt godt. Ovenikøbet i flerstemmige vokalharmonier – hvor svært er det lige, når ideer, tekst og melodi opstår på stedet som improvisation?” – Morten Buckhøj