Sofie Daugaard

Onsdag 1. maj 2019

Det lokale talent Sofie Daugaard bevæger sig fra opvarmningskoncerter til nu selv at stå øverst på plakaten til denne udgave af Live i Loungen - og hun har taget musikalske kollegaer med.

Det unge, lokale stortalent Sofie Daugaard er inspireret af kunstnere som Maggie Rogers og Norah Jones og hendes sangskrivning befinder sig i et afdæmpet, organisk univers, hvor teksterne er personlige og vokalen stærk og sensuel. Hun har sunget med Mads Langer og varmet op for Aura på Turbinen, og i foråret er det så Sofie Daugaard selv, der står øverst på plakaten, når hun tager musikalske venner med og går Live i Loungen.

Med sig til Live i Loungen har hun et par dygtige musikalske kollegaer: Jón Norman og Victor Svold:

Jón Normann er en islandsk singer-songwriter, der bor i Aarhus, og udkommer med sin debut-EP i løbet af foråret. Normann har guitaren og vokalen i fokus i sin musik, hvor sidstnævnte formidler mystiske tekstbilleder om smerte og fortvivlelse – men ikke mindst også om håbet om lyset.

Victor Svold er dansk jazz-pop-pianist, sanger og sangskriver, der fusionerer pop, jazz og blues til en genre, der som hovedregel har den gode melodi. Victor Svold er bl.a. inspireret af tidens mange tema-melodier til James Bond-filmene og deres særprægede big band-lyd. På denne aften er det dog i et mere afdæmpet udtryk, sangene bliver leveret.