Sko/Torp

Få billetter
Torsdag 21. marts 2019

Søren Sko og Palle Torp har sammen cementeret deres status i dansk musik igennem nu 30 år. Det fejrer de med en intimkoncert i Turbinen, der byder på de største klassikere og helt nye numre.

Der var knald på debuten for Sko/Torp tilbage i 1990. Pladen ‘On A Long Lonely Night’ væltede ud af næsten ingenting og tog danmarksrekorden i bedst sælgende debutplade med 200.000 eksemplarer. De to herrer Søren Sko og Palle Torp har senere måttet vige pladsen for andre storsælgende debuter, men deres sangskrivning er mejslet ind i den danske musikhistorie, og i 2019 kan de to kompagnoner fejre 30-årsjubilæum sammen.

Det gør de bl.a. på Turbinen med et intimt og eksklusivt show for et begrænset publikum. Herrerne vil dele gavmildt ud af de allerstørste klassikere samt helt nye sange fra novembers udspil ‘#skotorp7’. Og mon så ikke, der også bliver plads til et par af Sørens Skos fortolkninger fra efterårets Toppen af Poppen? Her fortolker Søren Sko blandt andre Claus Hemplers, Lis Sørensens og Annika Aakjærs sange.

Duoen bliver flankeret af den faste guitarist Morten Woods, som i øvrigt ved samme lejlighed kan fejre 20-årsjubilæum med Søren Sko. Der er nok at fejre, der er mere end rigeligt at synge med på, og der er masser nyt at lære at kende!