Skatteøen

Torsdag 23. januar 2020

Genoplev hitmusicalen for hele familien med den elskede musik af Sebastian, når Folketeatret omdanner Store Sal til det caribiske øhav fyldt med pirater, søulke, fantastiske skatte og en led karl ved navn John Silver.

OBS.: Starttidspunktet for Skatteøen flyttes fra 19.30 til 18.00 med døre fra 17.30. Se mere nederst.

Ta’ med på skattejagt i Store Sal, når Skatteøen kommer til Værket i januar!

På kroen Admiral Benbow vokser drengen Jim Hawkins op sammen med sin mor, der driver kroen. Da den gamle sørøverkaptajn Bill Bones ankommer til kroen, kan unge Jim ikke styre sin nysgerrighed og finder et gammelt skattekort til Kaptajn Flints hemmelige skat. Sammen med godsejeren Trelawney og doktor Livesay begiver Jim sig ud på en hæsblæsende jagt på skatten og sejler ud med skibet Hispaniola, hvis besætning består af farlige pirater og deres leder John Silver, der har forklædt sig som skibskok.

Der er eventyr for hele familien, når skattejagten sætter ind! Og forestillingen er pakket ind ind i alle de kendte sange fra Sebastian. Glæd dig til genhør med ‘Sørøversangen’, ‘Hispaniola’, ‘Ostesangen’ og selvfølgelig ‘Fuld af Nattens Stjerner’.

Anbefales fra 6 år og opefter.

Billetter købt til denne dato gælder også for det nye tidspunkt. Er det ikke muligt at nå det nye tidspunkt, kan billetter til denne dato refunderes indtil 1. september 2019 på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1. Billetsalget er åbent alle dage fra kl. 11-18. Hvis du medbringer dine billetter, refunderer Værket billetterne.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.