Sissel Kyrkjebø – Sissels Jul 2019

Fredag 20. december 2019

Traditionen tro kommer den norske sangfugl Sissel Kyrkjebø til Værket i december og spreder julestemning i Store Sal

Den norske sangerinde Sissel Kyrkjebø er atter i ’19 på landevejene i højtiden, når hun kommer rundt i hele Norden med sit vidunderlige juleshow, ‘Sissels Jul’. De sidste 30 år har den store norske stemme været synonym med julestemning og december-hygge, og i år bliver ingen undtagelse, når sangerinden besøger Store Sal på Værket med sine dygtige internationale musikere og sine fantastiske fortolkninger af klassiske julesange og soul- og gospelperler.

Over 1 million mennesker i Norden har besøgt Sissel Kyrkjebøs julekoncerter, og da hun sidste år var på Værket var det med en ganske speciel koncertgæst. Sissel havde nemlig inviteret den lokale musicalspiller og sangerinde Sarah Emilie Mundt med på scenen som duetpartner i nummeret ‘Somewhere’, og Sarah Emilie Mundt blev udvalgt ud af en håndfuld lokale sangerinder, der ønskede at komme på scenen med den norske sangfugl.

Sissels varme udstråling når ud fra scenen og ud helt bagest i salen, og hendes versioner af juleklassikerne er for mange blevet lydsiden til julen. Vi glæder os meget til igen at kunne byde hende velkommen i Store Sal til december til Sissels Jul 2019.