Sissel Kyrkjebø – Sissels Jul 2018

Lørdag 15. december 2018

Verdenskendte Sissel Kyrkjebø har over 30 års erfaring som fortolker af julemusikken, og den norske sangfugl kommer i år til Værket og leverer bevægende julestemning samt soul- og gospelperler i Store Sal til december.

Få kan sige ”Sissel Kyrkjebø” uden også at sige ”jul”. Den norske sangerinde er efterhånden synonym med højtiden, og hendes bevægende og smukke fremførelser af Nordens klassiske julehymner i koncert og på albums er for mange det ledsagende lydbillede til juletiden.

Hos Værket er vi stolte over og glade for at kunne tilbyde julekoncert med sangerinden, der er blevet beskrevet som indehaver af en stemme, ”der får floder til at flyde over”, når hun holder ”Sissels Jul” i Store Sal lørdag den 15. december.

Ligesom sidste år har hun allieret sig med store internationale musikere til sin julekoncert, der, foruden de klassiske nordiske julesange, også vil indeholde soul- og gospelperler.

Sissel Kyrkjebø kunne med sine julekoncerter sidste år fejre 30 års jubilæum for sin første juleudgivelse, ”Glade Jul” fra ’87. Konceptet ”Sissels Jul” har hun turneret med siden 2013 til stor begejstring for over en million koncertgængere alene i Norden. I år vil hendes stemme sikre, at julefreden sænker sig i Store Sal.