Simon Talbot – Optur

Lørdag 9. oktober 2021

Nedtur oven på 2020?
Frygt ej - en af Danmarks favoritkomikere Simon Talbot er på vej ud på landevejen med missionen om at få os alle sammen til at grine og få optur på igen.

Der skal grines og være god stemning igen, hvis man spørger Simon Talbot. Oven på et 2020, der har vist sig hidtil fra sin mest mareridtsagtige facon, har vi brug for en lille opkvikker. Og det har Talbot taget på sig at levere i 2021.

Den populære komiker er tilbage med et helt nyt sjov, hvor han som sædvanligt får sine hverdagstematikker kørt igennem et krøllet og morsomt verdenssyn, som ender ud i vanvittigt sjove jokes – denne gang om alt fra hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, dansk lovgivning og kvinders alt, alt for varme bade – for bare at nævne et par stykker.

Simon Talbot har gennem efterhånden mange år leveret solid underholdning til det danske folk blandt andet gennem Simon Talbots Sketch Show på TV2 Zulu og med de fem onemanshows, han efterhånden har i bagagen. Stilen er skarp, fjollet og energifyldt, og det bliver det sjette onemanshow også.

Glæd dig til igen at få Optur med Simon Talbot på Værket næste efterår.