Sigurds Bjørnetime – 25-års jubilæum

Søndag 22. oktober 2023

Vær med, når Sigurd Barret og TV-programmet ’Sigurds Bjørnetime’ fejrer 25-års jubilæum med en helt særlig teaterkoncert for hele familien.

I anledning af, at TV-programmet ’Sigurds Bjørnetime’ fylder 25 år i 2023, har den folkekære musiker og fortæller Sigurd Barrett skabt en eksklusiv teaterkoncert for hele familien, som kun kan opleves i 2023/24.

Med sig har Sigurd det helt originale teater fra TV-udsendelserne samt selvfølgelig Bjørnen Bjørn, Den grå Elefant og Den Grønne Pilfinger, som i 2020 fik sig et ægte verdenshit med Flib Flab-sangen.

Oplev Sigurd på slap line med orkester og tøjdyr, syng med på alle de kendte sange, og få et sjældent gensyn med det helt originale set-up fra DR’s kæmpesucces Sigurds Bjørnetime, som var fast på sendefladen i mere end 15 år og stadig er et stort hit på YouTube hos mere end én generation.


Kender du Randers Teaterforening?
Lær dem bedre at kende ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev – og så kan du følge dem på Facebook og Instagram, hvor de blandt andet lægger en masse godt materiale ud om sæsonens forestillinger.