Sigurd fortæller om naturvidenskab

Lørdag 25. marts 2023

Sigurd Barrett er tilbage med en ny teaterkoncert for hele familien – denne gang om naturvidenskabens utrolige verden.

Hvorfor skinner solen? Hvor langt er der til månen? Hvad var Big Bang? – Og hvordan kan vi lære at passe bedre på vores klode?

Alle disse spørgsmål – og mulige svar herpå – kan du komme og opleve i den helt nye teaterkoncert, når Sigurd Barrett og multikunstneren Eskild Dohn underholder om naturvidenskab i selskab med fuldt orkester og dygtige dansebørn.

Sigurd Barrett og co. tager publikum med på en formidabel rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab, for hvordan skal man ellers kunne besvare livets allerstørste spørgsmål? I forestillingen møder vi både Tycho Brahe, H.C. Ørsted, Niels Bohr og mange andre, og vi møder også de essentielle spørgsmål, som handler om vores klode og vores fremtid: Hvad er drivhuseffekten, og hvordan kan vi se fremad med en mere bæredygtig livsstil?

Forestillingen indeholder masser af sjove, skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter, og der er både leg og læring for hele familien – og grundlag for gode og vigtige snakke bagefter – når Sigurd Barrett og Eskild Dohn slipper løjerne løs i deres nye formidlende videnskabsforestilling.

Holdet bag
Iscenesættelse: Louise Schouw
Medvirkende: Sigurd Barrett, Eskild Dohn, Eddi Jarl, Mikkel Riber, Sandra Bothmann og 4 dansebørn.
Producent: Louise Schouw Teater.