Sanne Salomonsen – Akustisk Live

Lørdag 16. februar 2019

Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen, vender tilbage med akustisk band og sit store bagkatalog af hits og unikke ballader.

I år har Sanne Salomonsen været på alles læber med tv-optræden hver fredag i primetime-programmet X-Factor. Til efteråret kan hun opleves  som mentor i DR’s nye talentsatsning: Live! – Danmarks nye liveartist. Til foråret vender DK’s rockmama “numero uno” tilbage til scenerne selv og kommer også forbi Værket.

Sanne emmer af ‘body’ og ‘power’ og har gjort det siden sine unge år hos bl.a. Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst sin solokarriere. Nu turnerer hun i et særligt akustisk setup, og da hun sidst gjorde det i 2014, kvitterede BT med 5 stjerner og skrev bl.a.: “Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden – og til følelsen.”

Så glæd dig til at opleve Sanne Solomonsen – Akustisk Live til februar.