Rotter på loftet

Torsdag 9. december 2021

En julecaberet om rotter på loftet tager temperaturen på krænkelsesparatheden, klimakrisen og lungekapaciteten, når Liva tre aftener i december præsenterer holdet fra turnésuccésen 2018 – nemlig Karsten Jansfort, Jacob Morild, Thomas Pakula og Morten Wedendahl.

Teksterne er spritnye og som altid topaktuelle, når Jacob Morild står bag, og Livas årlige julecabaret har ry for at være en af landets skarpeste satiriske stikprøver på rigets tilstand, hvilket er særligt vigtigt på denne tid af året, hvor danskernes både værste og bedste sider luftes i tvangssamvær med en af de mest skræmmende institutioner – familien.

Midt i pandemi- og krænkelsestider og en klimadebat, som alle har et ord at skulle have sagt om, men nærmest ingen indsats gør; dér står noget så politisk ukorrekt som fire granvoksne mænd, som også lige vil have et ord indført … eller bare et bogstav … en lyd … et eller andet vil de i hvert fald have indført!

’Rotter på loftet’ er et satirisk tværsnit af og status på samfundets tilstand, og mon ikke der er rigeligt at tage fat på halvandet år inde i Coronatidsregningen.

Producent: Café Liva

Cabaretmenu
Inden forestillingen serveres en lækker 2-retters middag lavet af årstidens råvarer. Menuerne består af hovedret og dessert samt kaffe. Pris 210 (Menuen serveres kl. 18.00 i Turbinen).