Rotary Velgørenhedskoncert m. Annette Heick

Onsdag 12. oktober 2022

Overskuddet fra koncerten går til ukrainske børnefamilier i Randers og omegn.

Sammen med sangeren Annette Heick og Randers Kammerorkester inviterer Rotary Klubberne i Randers publikum med til en pragtfuld aften, hvor en række gode og kendte sange bliver præsenteret i flotte og fantasifulde arrangementer for stort ensemble. Det bliver en unik koncert dirigeret af David Riddell, hvor Annette Heick synger en stor buket af sange fra et repertoire, der rækker fra den bedste popmusik til kendte og elskede musicalnumre.

Som datter af Keld og Hilda Heick er Annette Heick født ind i showbusiness, men siden tv-gennembruddet i 2003 med tv-figuren ’Ushi Heiku’ har hun selvstændigt markeret sig bl.a. som sangerinde, journalist, tv-vært, klummeskribent, brevkasseredaktør og medlem af ekspertpanelet i radioudsendelsen ’Mads og Monopolet’.

I de seneste ti år har Annette Heick haft hovedroller i store danske musicalopsætninger af bl.a. ’Wicked’, ’My Fair Lady’, ’Evita’ og ’Mamma Mia’. Siden 1997 har Annette haft kontrakt med Disney på rollen som Andersine, og i 2011 var hun nomineret til en Robert for bedste kvindelige hovedrolle i filmen ’Olsen Banden på de bonede gulve’.