Roots Music – Rio Grande og The Cornfeds

Lørdag 2. marts 2019

Et blues-band og et country-band, der begge er opstået af den randrusianske muld, indtager Turbinen til en aften med 'roots music' fuld af klassikere og nye numre inden for både blues og country.

Turbinen slår dørene op til en hyldest af den gamle, landlige, amerikanske musik – såkaldt ‘roots music’ – når de to lokale bands Rio Grande og The Cornfeds lægger vejen forbi og fylder salen med country og blues-musik – både deres originale numre og respektfulde gengivelser af de store klassikere.

Begge bands har gjort sig positivt bemærkede på scener i ind- og udland, og hver især har de anmelderroste cd-udgivelser bag sig samt hver sin Danish Music Award-nominering inden for henholdsvis folk og blues.

Rio Grande forelskede sig i country-traditionen fra de amerikanske sydstater, hvilket er udmundet i et band med stor føling for de helt gamle country-klassikere.

Med stor inspiration fra 30’ernes og 40’ernes amerikanske bluesmusik og deres egen skandinaviske baggrund har The Cornfeds skrevet en bunke originale sange, som de blander med flere af ældgamle bluesklassikere.

Kom med, når vi fylder Turbinen med ‘roots music’ og jordnær stemning. Genhør de gamle klassikere inden for både country og blues og stift bekendtskab med originale numre fra talentfulde bands inden for de to traditionelle ‘roots’-genrer.