Rockshow 2018

Søndag 17. juni 2018

TV 2 Charlies kæmpesucces Rockshow kommer til Randers og basker til sommerstemningen med et gratis show under åben himmel på Værket Outdoor.

Randers Eventsekretariat har indgået aftale med landets tredje største tv-station og dermed sikret en hyggelig juniaften i musikkens tegn. Flere populære, danske kunstnere gæster scenen og spiller store hits fra 1980’erne og 1990’erne, som vi husker dem.

I spidsen for koncerterne står Anders Blichfeldt som vært, der udover at styre slagets gang også selv leverer musik. Big Fat Snake-forsangeren og alle scenens gæster bliver flankeret af et husorkester med nogle af landets dygtigste musikere.

Her kan blandt andre nævnes den legendariske trommeslager og producer Jan Lysdahl, der blandt andet har spillet med Kim Larsen. Og Tira Skamby, som adskillige gange har lagt rytme-bagtæppe til Rasmus Seebachs livekoncerter, er med på percussion.

Det hele går løs søndag den 17. juni 2018 klokken 18 på pladsen mellem Værket og Ridehuset. Rockshowet vil senere kunne opleves på tv, når showet løber over skærmen til efteråret på TV2 Charlie.

Gæstebands og -solister vil blive offentliggjort i løbet af foråret. Følg med her på siden.