Robin Hood

Lørdag 20. marts 2021

Dette arrangement flyttes fra 15. januar til 20. marts 2021 kl. 16.00 på grund af corona-nedlukning.
Har du billet til forestillingen er de gyldige til den nye dato. Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Glæd dig til en livlig og humoristisk udgave af den klassiske fortælling om Robin Hood, Lady Marion og banden i Sherwoodskoven i Folketeatrets nye udgave med stjernecast og live-musik på scenen.

⭐⭐⭐⭐⭐
Folketeatrets Robin Hood er en stærkt underholdende og engagerende familiekomedie i højt tempo.
JyllandsPosten

⭐⭐⭐⭐⭐
En af årets mest sprudlende familieforestillinger.
CPHCulture

⭐⭐⭐⭐⭐
Det er eventyr og fortælling for hele familien der i den grad rammer plet på stort set alle parametre!
XQ28

I familieforestillingen Robin Hood får de elskede karakterer nyt liv i en helt ny, humoristisk version af det gamle engelske folkeeventyr. Der er både eventyr, romantik, slagsmål og en kamp for social retfærdighed, når vi tager med Robin Hood, Broder Tuck, Lille John og Lady Marion til Sherwoodskoven i Nottingham, hvor banden tager fra de rige og giver til de fattige.

Alt er dog ikke helt, som vi kender det. I denne udgave slår kvinderne omkring den kække bande af gutter fra sig mindst lige så godt som mændene og er overlegne i kløgt, mod og bueskydning. Ligesom de spiller en afgørende rolle for Robin Hoods retfærdighedssans, og i løbet af forestillingen udvikler Robin sig fra ubekymret drengerøv til ansvarsbevidst mand, der kæmper for at ændre samfundets uretfærdigheder. For hjælper vi ikke hinanden, er vi ilde stedt.

Forestillingen er gået som varmt brød i England siden 2017, og er nu kommet til Danmark med et dansk stjernecast, en humoristisk oversættelse og musikere på scenen, der spiller kendt pop- og rockmusik i udgaver, der lyder som noget fra 1200-tallet.

Kan ses af både børn og voksne.
Anbefales fra 6 år og opefter