RESPECT – A tribute to Aretha Franklin

Fredag 8. oktober 2021

Den ubestridte Queen of Soul, Aretha Franklin, hyldes på Værket i et alsidigt live-show med fantastiske sangerinder, der dykker dybt ned i Franklins elskede sangskat, der spænder bredt fra gospel til R&B, jazz og pop.

RESPECT – A Tribute to Aretha Franklin flyttes til 2021!
Den nye dato for forestillingen er fredag 8. oktober 2021 – samme tid samme sted.

Dine billetter er automatisk gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, kan du selvfølgelig – helt frem til og med 15. august – få dine refunderet. Det gør du på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dine bankoplysninger. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til dig.
  • Ved at sende dine billetter med posten til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dine bankoplysninger. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til dig.

Vær opmærksom på, at Værkets billetsalg er åbent mandage, onsdage og fredage fra 11.00 til 14.00, og at der er sommerlukket i perioden 27. juni til og 2. august.

Vi beklager generne, dette måtte medføre.

De bedste hilsener,
Værket

_

Efteråret 2021 byder på genhør med udødelige hits som ‘Respect’, ‘I Never Loved a Man’, ‘Chain of Fools’ og ‘Angel’ i et kæmpe hyldestshow til en af musikkens store legender, The Queen of Soul – Aretha Franklin.

Hyldestshowet er en energiudladning uden sidestykke, der gør det vanskeligt at blive i stolen. Franklins store hits fremføres af et fremragende live-orkester – og hele seks stærke, udtryksfulde kvinder på vokal med stjernen Darnita Rogers i front.

Darnita Rogers er som Franklin selv rundet af gospelmusikken og har hengivet en ikke uvæsentlig del af sit liv og sin karriere på Aretha Franklins musik og liv – og kærligheden til musikken og materialet stråler ud over scenekanten og deler ud af den power, som Aretha Franklin formåede at skabe med og omkring musikken i en karriere, der spændte over 60 år.

Glæd dig til Respect – A Tribute to Aretha Franklin – der udover at fokusere musikalsk på The Queen of Souls liv og karriere – muligvis også lærer dig nyt om sangerinden.