RESPECT – A tribute to Aretha Franklin

Fredag 8. oktober 2021

Den ubestridte Queen of Soul, Aretha Franklin, hyldes på Værket i et alsidigt live-show med fantastiske sangerinder, der dykker dybt ned i Franklins elskede sangskat, der spænder bredt fra gospel til R&B, jazz og pop.

Efteråret 2021 byder på genhør med udødelige hits som ‘Respect’, ‘I Never Loved a Man’, ‘Chain of Fools’ og ‘Angel’ i et kæmpe hyldestshow til en af musikkens store legender, The Queen of Soul – Aretha Franklin.

Hyldestshowet er en energiudladning uden sidestykke, der gør det vanskeligt at blive i stolen. Franklins store hits fremføres af et fremragende live-orkester – og hele seks stærke, udtryksfulde kvinder på vokal med stjernen Darnita Rogers i front.

Darnita Rogers er som Franklin selv rundet af gospelmusikken og har hengivet en ikke uvæsentlig del af sit liv og sin karriere på Aretha Franklins musik og liv – og kærligheden til musikken og materialet stråler ud over scenekanten og deler ud af den power, som Aretha Franklin formåede at skabe med og omkring musikken i en karriere, der spændte over 60 år.

Glæd dig til Respect – A Tribute to Aretha Franklin – der udover at fokusere musikalsk på The Queen of Souls liv og karriere – muligvis også lærer dig nyt om sangerinden.