Randers Politiorkesters Julevelgørenhedskoncert

Søndag 12. december 2021

Randers Politiorkesters traditionsrige julekoncert er tilbage i Store Sal efter et års ufrivillig pause!

I 2020 satte pandemien en stopper for Randers Politiorkesters fine tradition med julevelgørenhedskoncert i december – men nu kan vi heldigvis igen byde velkommen til en swingende og underholdende omgang med julens populære fanfarer, sange og salmer.

Det lokale orkester med mere end 80 år på bagen får fornemt besøg denne søndag eftermiddag i december, når crooneren Michael Carøe kommer til byen, og gør musikerne selskab i Store Sal. Den populære entertainer, sanger, komiker, tv-vært etc. fik sit gennembrud i trioen Plat (sammen med Peter Kær og Mads Kaiser), og har optrådt i både spillefilm, skuespil, tv-serier og musicals m.m.
Michael Carøe har blandt andet medvirket i så forskellige produktioner som Det Kongelige Teaters mega-opsætning af ‘Robin Hood’ i Dyrehaven og (i rollen som sig selv) i den populære serie ‘Klovn’ med komikerne Frank Hvam og Casper Christensen. Carøe er desuden uhyre erfaren og kompetent i rollen som konferencier, der binder festlige begivenheder sammen.

12. december 2021 skal han, foruden Randers Politiorkesters musikere, forsøge at holde styr på dirigent Christian Wallmann-Høeg og Østjyllands politis damekor, Politi Sirenerne, og vi glæder os til at byde hele ensemblet velkommen tilbage på Værket til en festlig eftermiddag i den gode musiks og den gode sags tjeneste!