Randers Politiorkesters Julevelgørenhedskoncert

Søndag 9. december 2018

Randers Politiorkester holder igen i år den traditionsrige julevelgørenhedskoncert på Værket. Kom og oplev det kyndige orkester fremføre musik i forskellige genrer - i en god sags tjeneste.

Igen i år markerer Randers Politiorkester juletiden med en velgørenhedskoncert på Værket. Politiorkesteret, der blev dannet i 1939 og i dag tæller 34 medlemmer, indtager Store Sal 9. december med deres vidtrækkende repertoire af alt fra march- og operettemusik til swing og populære popnumre i en god sags tjeneste.

Traditionen tro præsenterer Politiorkesteret også en gæstesolist og -konferencier. Årets gæstesolist er ingen ringere end skuespiller, sanger og revystjerne Trine Gadeberg. Sammen med politiorkesteret vil hun skabe en hyggelig søndag-i-december-stemning.

Den lokale operasanger og entertainer Hans Dueholm vil som konferencier gelinde gelejde gæsterne godt igennem koncerten og låne sin store stemme til et nummer eller to. Politiorkesteret dirigeres igen kyndigt af Christian Wallmann-Høgh og desuden medvirker Østjylland Politis damekor, Politisirenerne.