Randers Big Band og Thomas Eje

Fredag 16. august 2019

Oplev Randers' fantastiske bigband i en stor udendørskoncert på Værkets Amfiscene i Randers Festuge. Bigbandet har allieret sig med ingen ringere end den danske komiker, entertainer og skuespiller Thomas Eje.

Der bliver ’schwung’ over Amfiscenen, når Randers Big Band indtager Amfiscenen under Randers Festuge og giver en opvisning i swingende og levende populær- og bigbandmusik – som vi især kender den fra USA. Bigbandet har siden oprettelsen i 1988 konstant udviklet sig og spredt repertoiret ud i en masse forskellige retninger – men kernen af orkesteret er stadig spilleglæde og en solid rodfæstning i de klassiske bigband-kompositioner af blandt andre Count Basie, Duke Ellington og Woody Hermann.

Randers Big Band får selskab på Amfiscenen af ingen ringere end entertainer, musiker og Linie 3-medlem Thomas Eje. Entertaineren har lånt sin vokal og musikalitet ud til bigbandet ved flere lejligheder siden 2015, og samspillet er stærkere end nogensinde.

“Vi nyder primært hans fantastiske stemme,  og den eminente stemning han formår at skabe på scenen. Der er altid et glimt i øjet hos Thomas, og han er altid god for endnu en finurlighed. Man kan kun undres over, hvordan et enkelt menneske er i stand til at mestre så mange instrumenttyper, som Thomas gør,” lyder det fra bigbandet.

Glæd dig til en storswingende eftermiddag med Randers Big Band og Thomas Eje på Værkets Amfiscene.

Bestil ‘Sommertallerken’ fra Café Sven Dalsgaard
Gør besøget på Amfiscenen lidt lækrere med en ‘Sommertallerken’ fra Café Sven Dalsgaard – enten før eller efter koncerten.

På ‘Sommertallerkenen’ finder du :
– Hvidvinsdampet torsk med bacon og ærte/mynte-puré.
– Tapasspyd med pesti genovese
– Krydderurtestegte kyllingeoverlår fra Hopballe Mølle med små kartofler
– To slags ost hertil honningmarinerede nødder
– Chokoladekage med mousse og bær

Du bestiller via DinnerBooking, hvor du blot vælger 16. august og bestiller bord. Der vil ikke være a la carte-menu på dagen.
‘Sommertallerkenen’ serveres i caféen.