Randers Big Band & Birthe Kjær

Fredag 20. august 2021

Festugen på Amfiscenen rundes af på fornem vis, når Randers Big Band får selskab af selveste Birthe Kjær!

Indløs en gratis billet og få en dejlig start på weekenden, når Amfiscenen indtages af byens velspillende Big Band under ledelse af Nicolai Bøgelund.

Det swingende og levende orkester har til denne anledning alliereret sig med danske popsangerinde Birthe Kjær, der om nogen formår at sætte gang i en folkefest med sange som ‘Vi maler byen rød’, ‘Sommer og sol’, ‘Den gamle Tennessee Waltz’ og selvfølgelig ‘Den knaldrøde gummibåd’. Birthe Kjærs imponerende karriere tog for alvor fart i 1968, og siden har den folkekære Kjær især gjort sig bemærket på Dansktoppen. Men det stopper såmænd ikke dér; Birthe Kjær har også sunget viser og jazz samt spillet med i teaterstykker, musicals og revyer – så der er ingen tvivl om, at Randers Big Band er i kyndige hænder denne fredag eftermiddag.

Randers Big Band kunne i oktober 2020 fejre sit 40-års jubilæum med en storslået koncert i Værkets Store Sal. Orkestret, der har solide rødder i klassiske bigband-kompositioner af blandt andre Count Basie, Duke Ellington og Woody Hermann, sprudler af spilleglæde, og har i løbet af sine 40 år etableret sig i toppen af dansk bigbandmusik. Randers Big Band spiller koncerter i hele landet, og har også udmærket sig i udlandet på adskillige turnéer.

Nu er bandet heldigvis klar til en koncert “på hjemmebane”, og det er svært at forestille sig en mere festlig måde at runde Amfiscenens Festugeprogram af på! Husk blot at der skal indløses en (gratis) billet for at få adgang til koncertområdet.

Der er fri entré til koncerten, når blot der indløses en billet. Der kan maks. hentes fire billetter pr. kunde.
Pladsen åbner kl. 15.00. Drikkevarer må ikke medbringes, men kan købes på pladsen.