Pretty Woman – The Musical

Fredag 28. oktober 2022

Glæd dig til at opleve verdens mest romantiske musical, når Broadway-succesen Pretty Woman kommer til Værket med et stjernecast uden lige – og ikke mindst alle de gode sange inklusive nye fra Bryan Adams' hånd! Med mulighed for tilkøb af VIP-pakke.

I efteråret ’22 kan du opleve Hollywoods allerstørste romantiske filmklassiker ’Pretty Woman’ som musical med ny musik af det canadiske rockikon Bryan Adams og en perlerække af de klassiske sange fra filmen, bl.a. kæmpehittet ’Pretty Woman’ af Roy Orbison.

Manuskriptet til musicalen er skrevet af de to ophavsmænd til filmen, Garry Marshall og J.F. Lawton, så du kan roligt glæde dig til en musical-version, hvor du kan genopleve alle de uforglemmelige øjeblikke fra filmen og lære alle de ikoniske karakterer bedre at kende på en helt ny måde – fra Vivian og Edward til Edwards slibrige advokat Philip Stuckey, Vivians festlige veninde Kit og ikke mindst den elskelige hoteldirektør, Mr. Thompson.

Den rå, charmerende og impulsive Vivian legemliggøres af den erfarne sanger og musicalskuespiller Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen. Hun har blandt andet medvirket i store musicals som Disney’s ’Aladdin – The Musical’, Disney’s ’Den Lille Havfrue – The Musical’, ’Seebach’, ’Chicago’ og har spillet Sanne Salomonsen i ’Sanne’ og Susan Himmelblå i ’Midt om natten’. Ved siden af musicalrollerne har Nina Maria desuden været forsanger i en række bands, ligesom hun har sunget kor for bl.a. Christopher, Gulddreng og Aqua.

Som den kyniske finansmand Edward Lester er det lykkedes at sikre en af Danmarks førende musicalstjerner, Tomas Ambt Kofod, der i løbet af de sidste 20 år har spillet en lang række af de største musicalroller. Vi nævner i flæng Danny Zuko i ’Grease’, Tony i ’West Side Story’, Udyret i ’Beauty and the Beast’, Jean Valjean i ’Les Misérables’, Fantomet i ’Love Never Dies’ og ’The Phantom of the Opera’, titelrollerne i ’Jekyll & Hyde’ og Billy Flynn i ’Chicago’.

I ’Pretty Woman – The Musical’ medvirker desuden et stort ensemble af skuespillere, musicalperformere, sangere og dansere. Den samlede rolleliste offentliggøres, så snart alle navne er på plads.


Holdet bag
Sange og sangtekster: Bryan Adams og Jim Valance
Manuskript: Garry Marshall og J.F. Lawrence
Instruktør: Heinrich Christensen
Scenograf: Benjamin la Cour
Koreograf: Nellie Bethel
Lysdesign: Ulrik Gad
Kreativ executive producent: Thomas Langkjær
Produktionsselskab: Lion Musicals

Bag scenen bliver det instruktør Heinrich Christensen, der skal styre slagets gang. Han har senest instrueret både ’Midt om natten’ og den anmelderroste opsætning af ’The Sound of Music’ på Malmø Opera fra 2021. Den prisbelønnede scenograf Benjamin la Cour (Disney’s ’Klokkeren fra Notre Dame’, ’Den skaldede frisør’, ’The Bodyguard – The Musical’) vil stå for scenografi og kostumer, mens koreografien er lagt i hænderne på koreograf Nellie Bethel, der har arbejdet internationalt som koreograf og danser, og medvirker i produktionen af ’The Bodyguard – The Musical’.

Rolleliste
Vivian Ward: Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen
Edward Lewis: Tomas Ambt Kofod
Desuden et stort ensemble af skuespillere, musicalperformere, sangere og dansere


Få de bedste pladser og den helt store VIP-oplevelse med VIP-pakken ’Welcome to Hollywood’ (billetkategori A+)

Vil du sikre dig de bedste pladser i salen og en helt særlig VIP-oplevelse? Så kan du opgradere din Pretty Woman-musicaloplevelse med VIP-pakken Welcome to Hollywood, der sikrer dig en kategori A+-billet på de bedste pladser i salen (række 12-16) samt mulighed for at møde castet og opleve lydprøven inden aftenens forestilling. Men ikke nok med det, du får også velkomstbobler, en goodiebag, en drink i pausen, eksklusiv check-in hos vores VIP-personale, et Pretty Woman-showprogram og en Pretty Woman VIP-keyhanger.

Det får du
– En siddeplads i det bedste område i salen (række 12-16)
– Et glas velkomstbobler
– Oplev dele af castet til en lydprøve før aftens forestilling, og hør lidt om hvordan forestillingen er blevet til
– En drink i pausen (øl/vand/vin/bobler)
– En goodiebag
– Pretty Woman-showprogram
– En Pretty Woman VIP-keyhanger
– Check-in hos vores VIP-personale

Sådan gør du
Når du køber dine billetter online, skal du vælge kategori A+-billetter, der er markeret med pink i oversigten over salen. Du er også velkommen til at ringe på 89 13 51 00 alle hverdage mellem kl. 11-18 eller skrive til billet@vaerket.dk